Archive for Uncategorized

Boende

Om man letar boende på sin weekend eller liknande så kan man ju hitta en hel del hotel i Stockholm som man kan bo på till bra priser ändå. Jag vet att några vänner till mig bodde på ett bra hotel mitt i stan nu senast där de också hade lyxig frukost buffé som man fick äta hur mycket man ville på. Och det är för mig halva nöjet när man är på weekend, att man kan få äta massor och att man kan få lyxa till det lite grand med maten då. Så vi får se vad jag hittar för boende nu i helgen.


Ut och resa

Varje år så brukar vi alla då och då på företaget komma iväg på resor för att träffa kunder. Sådana affärsresor kan vara inom landet eller utomlands. Men i vilket fall som helst så brukar vi få hjälp med att boka flyg och boende via ett företag som vi samarbetat med i många år.


Resor

Är det så att du ofta brukar åka iväg på en del affärsresor med jobbet? Om så är fallet så finns det säkert flera bra ställen som ni brukar åka till! Vad tror du om att kanske åka på en resa till England eller varför inte något så “flippat” om man kan säga så som Australien, skulle inte det vara rätt så härligt. 

Det som styr detta är ju så klart var man har kunderna, samarbetspartners och hur mycket det egna företaget har expanderat så att säga, det är ju en del faktorer som styr dessa resor, man sticker ju inte bara. 


Renoverat

Den badrumsrenovering i Stockholm som gjorts för att vi skulle få ett helt nytt badrum var nödvändig och inte som de som gör om vart tredje år för att man ska ha nytt med jämna mellanrum bara för att utan det är ett måste när det läcker och spricker eller när det är i så gammalt och illa ställt skick att inget val finns som man gör det. Det är kanske då också en chans att se till att välja det som kan göra det hela mer för miljön och snålspolande toalett och val av munstycke i ens dusch som tar och ger samma känsla men bara hälften av vattnet slösas med.

Sen har du ju val av material, färg, uppbyggnad och summa att fundera över som ska läggas på ens toalett eller badrum så att du kanske ska ta dig en lång tids fundering först innan val göras här


Bra för verksamheten.

Fasta kostnader är motsatsen till en flexibel verksamhet. Detta är i alla fall många företag världen över överens om. Då flexibilitet är nyckeln till en lönsam verksamhet också på sikt är detta en sak man bör tänka på. Det gäller att hålla nere de fasta kostnaderna till ett minimum. Lyckas man med detta kan man vara trygg i att man klara upp och nedgångar i ekonomin. Ett område inom vilket i alla fall vissa företag har lyckas med det ovan nämnda är lokalerna. Vi är ett av företagen som nu har vårt kontor på ett kontorshotell i Göteborg. Mycket lyckat. 


Hotellstockholm

Stockholm, skandinaviens huvudstad, har väldigt mycket att bjuda på, för alla i alla åldrar. Nöjsefält, museer, historiska byggnader och en metropol för shopping i en och samma stad. Vill du besöka något hotel stockholm har att bjuda på för att besöka denna vackra stad?

Det finns många anledningar att hitta ett hotell att besöka redan idag. Till exempel så är det högtryck på alla hotell inför nästa sommar då kronprinsessan Victoria ska gifta sig. På hotellstockholm.se kan du bläddra igenom alla stockholms hotell för att hitta ett som passar dig, både i smak och i pris. Du kan läsa allt om varje hotell, se bilder och läsa recensioner, allt på en och samma hemsida.

Är det inte praktiskt att ha allt på ett och samma ställe? Att i lugn och ro hitta rätt utan att ringa runt och höra efter med varje enskilt hotell. Gå in på hotellstockholm.se för att läsa mer!


HotellStockholm

Om man letar efter ett hotel stockholm så finns det ett ganska stort antal att välja mellan. Enklast tror jag skulle vara att surfa in på någon form av hotellsida där man har en massa hotell samlade så att man kan få en överblick på vad som finns. Jag har funderat på att överraska min kille med en resa till stockholm då vi kan shoppa och gå på naturhistoriska museet och så vidare. Det skulle vara en riktigt rolig helg skulle jag tro. Man skulle åka lite närmre sommaren så skulle man också kunna besöka gröna lund när man ändå är där, det skulle ju vara väldigt roligt känner jag nu. Okej, Liseberg är kanske större och roligare, men det är också ganska mycket längre dit. Stockholm går så snabbt att åka till och där finns det rolig shopping. Det får nog kanske bli en liten överraskning till min sambo ändå.